SLATKI SERVIS_PRIPREME ZA PROVEDBU U 2019./2020. ŠKOLSKOJ GODINI

Slatki servis, volonterski program individualne podrške djeci oboljeloj od dijabetesa tipa 1 je program koju provodimo od kraja 2016. godine i u četvrtom smo ciklusu regrutacije volontera i uključenja korisnika za ovu školsku godinu.

Temeljem dosadašnjeg iskustva i povratnih informacija uključenih volontera i korisnika, ove godine odlučili smo se za promjene u organizaciji usluge (i još neke :)) uz želju da pridonesu razvoju programa i još većem zadovoljstvu svih uključenih.

Po prvi puta angažirali smo i agenciju za oglašavanje što je već sada rezultiralo lijepim brojem prijava kandidata za volontiranje, a informacije čini se dolaze i do obitelji djece oboljele od dijabetesa tipa 1, naših potencijalnih korisnika. Prijave primamo još uvijek i za korisnike nemamo uvjeta niti preferenci. Ohrabrujemo vas, obitelji, roditelje, da nam se javite te koristite besplatnu uslugu ako, kako, kada i koliko vam je potrebno. Jedina obveza bit će aktivna suradnja i davanje povratnih informacija.

Link za prijave obitelji djece oboljele od dijabetesa tipa 1:

prijava za korištenje usluge Slatkog servisa

Primamo i mnoge poruke podrške. Tako je i snimljen, a 14. listopada i emitiran intervju s voditeljicom programa Zrinkom Babić u emisiji Na valovima dobrote Hrvatskog katoličkog radija. Poslušajte (link)!

Hvala HKR, urednici Sonji Kuzmić na pozivu.

Primili smo i paket Bolero sokića za korisnike Slatkog servisa. 🙂 Hvala

Pozivamo vas još jednom da nam se javite, bez obveze pitajte nas sve što vas zanima. Prijave primamo i za volontiranje i za korištenje usluge. Svi koji su se prijavili ili će se prijaviti mogu uskoro očekivati povratnu poruku elektronskom poštom na adresu koja je navedena u prijavi.

Uskoro ćemo objaviti raspored planiranih edukacija i čujemo se za daljnje dogovore, za upoznavanje uživo…

Link za prijave kandidata za volontiranje:

Prijava za pružanje individualne podrške djeci 

Provedbu programa sufinancira Ministarstvo zdravstva temeljem Natječaja za prijavu trogodišnjih programa udruga iz područja psihosocijalne potpore i Grad Zagreb, Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom temeljem Javnog natječaja za financiranje projekata udruga iz područja socijalnog i humanitarnog značenja.

Programu su pružili potporu i Abbott Laboratories, Roche i Ljekarne Dvoržak.

SLATKI SERVIS – POČETAK 2020TE

SLATKI SERVIS – POČETAK 2020TE

SLATKI SERVIS – POČETAK 2020TEI ove godine nastavljamo s podrškom malim i nešto većim “slatkišima” u okviru programa Slatki servis. U novoj organizacijskoj shemi volonteri upisuju svoje slobodne sate, a roditelji bilo kojeg od slobodnih aktivnih...

Slavka Batušića 11, 10090 Zagreb

+385 91 5842969