SLATKI SERVIS – ČETVRTI CIKLUS EDUKACIJA ZAVRŠIO, I NOVE VOLONTERKE SPREMNE ZA PRUŽANJE PODRŠKE OBITELJIMA

Slatki servis u školskoj godini 2019./2020. je u provedbi. 

U listopadu smo, ovaj puta uz stručnu podršku, organizirali kampanju u potrazi za novim kandidatima za volontiranje. Nakon organske selekcije do najozbiljnijih i najmotiviranijih kandidatkinja, uključene volonterke su prošle edukaciju, ove godine prilagođenu. S tri godine iskustva u pripremnim procesima te provedbi bili smo spremni za selekciju i dodatno fokusiranje u skladu s potrebama programa, odnosno svih sudionika.

Nakon edukacija u studenom, naši već uključeni volonteri i novo uključene volonterke nastavili su i započeli su pružanje podrške starim i novim obiteljima u programu. Nove obitelji također su prošle pripremni proces, a ove smo godine organizirali i prvi zajednički susret svih obitelji i svih volontera u programu.

Uglavnom, svi su spremni. 🙂 Nove volonterke su jako motivirane i željne pružiti djeci i obitelji potrebnu podršku. A uključene obitelji zahvaljuju se na način da im se javljaju i dopuštaju da doista i daju svoje vrijeme, volju, želju, znanje… da budu uz dijete.

Prilažemo fotografije s edukacija 🙂

Zahvaljujemo se svim volonterima koji su dio programa Slatki servis, zahvaljujemo se obiteljima na povjerenju i suradnji, zahvaljujemo se svim suradnicima u programu, svim donatorima, na ustupanju prostora i svim drugim oblicima podrške.

 

Provedbu programa sufinancira Ministarstvo zdravstva temeljem Natječaja za prijavu trogodišnjih programa udruga iz područja psihosocijalne potpore i Grad Zagreb, Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom temeljem Javnog natječaja za financiranje projekata udruga iz područja socijalnog i humanitarnog značenja.

Programu su pružili potporu i Abbott Laboratories, Roche i Ljekarne Dvoržak.

SLATKI SERVIS – POČETAK 2020TE

SLATKI SERVIS – POČETAK 2020TE

SLATKI SERVIS – POČETAK 2020TEI ove godine nastavljamo s podrškom malim i nešto većim “slatkišima” u okviru programa Slatki servis. U novoj organizacijskoj shemi volonteri upisuju svoje slobodne sate, a roditelji bilo kojeg od slobodnih aktivnih...

DAN DIJABETESA 2019.

DAN DIJABETESA 2019.

SLATKI SERVIS – ČETVRTI CIKLUS EDUKACIJA ZAVRŠIO, I NOVE VOLONTERKE SPREMNE ZA PRUŽANJE PODRŠKE OBITELJIMADan dijabetesa obilježava se 14. studenog. I ove godine tema je OBITELJ. Što bi roditelji i oboljela djeca željeli da znate… Dijabetes tip 1...

Slavka Batušića 11, 10090 Zagreb

+385 91 5842969