3L PORUKA U IŠČEKIVANJU 2017. GODINE

Do danas smo okupili lijepi broj prijava za volontiranje, a prijave za pružanje podrške djeci otvorene su i dalje. Danas smo otvorili i prijave za korisnike, obitelji djece oboljele od dijabetesa tipa 1. Neke smo već primili i nadalje s veseljem očekujemo vaše Zahtjeve.

Pogledajte par naših prijedloga na koje sve načine možete uključiti volontere oko 20 sati mjesečno u život svojega djeteta i obitelji, pročitajte kratke anonimne izvode iz prijavnica naših kandidata – što kažu o svojim osobinama, motivaciji za pružanje podrške i očekivanjima, a na kraju prilažemo plan edukacija i za volontere i roditelje.

 

Pogledajte par naših prijedloga na koje sve načine možete uključiti volontere oko 20 sati mjesečno u život svojega djeteta i obitelji:

  • djetetu bi dobro došlo društvo i netko tko će mu se posvetiti i grati se s njim dok je sam kod kuće (npr. utorkom i četvrtkom 15 – 17:30 sati),
  • roditelju bi dobro došlo da se malo posveti sebi i odmori od stalne brige (npr. ponedjeljkom 17 – 20 sati i jedna slobodna subota mjesečno),
  • dodatna briga na vrtićkim ili školskim izletima,
  • društvo/potpora tijekom boravka s drugim članovima obitelji (npr. s bakom, tetom… jedan vikend mjesečno),
  • pratnja tijekom izlazaka/sportskih ili drugi aktivnosti i sl. (npr. svaki petak 15-20 sati)…

 

Pročitajte kratke anonimne izvode iz prijavnica naših kandidata – što kažu o svojim osobinama, motivaciji za pružanje podrške i očekivanjima.

KratkiIzvodiKandidati-motivacija pdf

Na kraju prilažemo plan edukacija i za volontere i roditelje. Provjerite i već sada rezervirajte navedene termine!

RasporedEdukacija_NOVO_25-1-2017 pdf

 

Sve informacije o projektu Slatki servis, Brošuru o projektu, Zahtjev i Upute za uključenje kao i oglase za volontere pronađite ovdje. Za sve ostalo smo tu. Pišite ili zovite po potrebi!

 

U pripremnoj fazi projekt je temeljem Javnog natječaja za financiranje projekata udruga iz područja socijalnog i humanitarnog značenja financijski podržao Grad Zagreb, Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom. Provedbu programa sufinancira Ministarstvo zdravstva temeljem Natječaja za prijavu trogodišnjih programa udruga iz područja psihosocijalne potpore.

 

 

SLATKI SERVIS – POČETAK 2020TE

SLATKI SERVIS – POČETAK 2020TE

SLATKI SERVIS – POČETAK 2020TEI ove godine nastavljamo s podrškom malim i nešto većim “slatkišima” u okviru programa Slatki servis. U novoj organizacijskoj shemi volonteri upisuju svoje slobodne sate, a roditelji bilo kojeg od slobodnih aktivnih...

Slavka Batušića 11, 10090 Zagreb

+385 91 5842969