3L I SLATKI SERVIS NA TJEDNU UDRUGA 2017.

 Po prvi puta sudjelujemo na Tjednu udruga, na događanju u organizaciji Grada Zagreba, Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom.

Na Zrinjevcu sutra, u srijedu  24.5., na štandu koji nam bude dodijeljen čekaju vas volonteri uključeni u volonterski projekt podrške Slatki servisod 10 do 17 sati. Dođite, pitajte što vas zanima, podružite se s nama. 

Za ovu priliku naručili smo majice s otiskom za volontere da nas lakše nađete. A za vas smo pripremili mali poklon – bookmarkere. Nadamo se da će vam se svidjeti. 

Ovdje pronađite događaj na facebooku. 

Bookmarkeri (oblikovanje Lana Krpina)

Majice s otiskom

 

 

 

 

 

 

 

Sve informacije o projektu Slatki servis te Brošuru o projektu pronađite ovdje

U pripremnoj fazi projekt je temeljem Javnog natječaja za financiranje projekata udruga iz područja socijalnog i humanitarnog značenja financijski podržao Grad Zagreb, Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom. Provedbu programa sufinancira Ministarstvo zdravstva temeljem Natječaja za prijavu trogodišnjih programa udruga iz područja psihosocijalne potpore.

Potporu programu pružili su i Roche te Ljekarne Dvoržak.

 

SLATKI SERVIS – POČETAK 2020TE

SLATKI SERVIS – POČETAK 2020TE

SLATKI SERVIS – POČETAK 2020TEI ove godine nastavljamo s podrškom malim i nešto većim “slatkišima” u okviru programa Slatki servis. U novoj organizacijskoj shemi volonteri upisuju svoje slobodne sate, a roditelji bilo kojeg od slobodnih aktivnih...

Slavka Batušića 11, 10090 Zagreb

+385 91 5842969