NAJAVA: TREĆA RADIONICA ZDRAVSTVENO USMJERENE TJELOVJEŽBE U OKVIRU PROGRAMA LIVE OUT LOUD / NANBUDO KAO ZDRAV NAČIN ŽIVOTA 24. LISTOPADA 

U subotu 10. listopada družili smo se na drugoj radionici zdravstveno usmjerene tjelovježbe u okviru programa Live Out Loud / Nanbudo kao zdrav način života. Prilažemo izbor fotografija. Ponovili smo vježbe s prve radionice i nastavili s respiratornim vježbama. 

Sve polaznike obaviještavamo i da je snimljen i objavljen prvi video koji obuhvaća vježbe s prve i druge radionice. Video nije javan i svi polaznici dobili su obavijestelektroničkom poštom o načinu pristupanja video materijalima. Video materijali snimljeni su kao dio projekta i namjenjeni su svim polaznicima kako bi ih podsjetili na točno izvođenje vježbi i motivirali na svakodnevno prakticiranje i usavršavanje. 

Sljedeća radionica je 24. listopada 2015. od 11 sati i prijave/odjave primamo i dalje na kontakt@slatkikosecer.com.  

Podsjećamo i na opciju uplate 50 kn po osobi po radionici za radionicu/okrjepu Sirova hrana. 

Sve detalje možete doznati na našim mrežnim stranicama ili upitom na mail. 

Događaj na face-u. 

Ostali termini: 
31. listopad 
07. studeni 
14. studeni 
21. studeni 
05. prosinac 

 

10-10-2015_LOL/Nanbudo kao zdrav način života 

Hvala svima na sudjelovanju u ovom projektu i HEP-u koji je podržao projekt i omogućio da su radionice za polaznike besplatne. 

Najava na Index.hr/mame vrijedi i kao poziv na ostale radionice. Vidimo se! 

“OVE SUBOTE 10. listopada održava se drugi seminar zdravstveno usmjerenih nanbudo tehnika s ciljem jačanja i antistres učinka, prevencije oboljenja i komplikacija oboljenja kod djece, mladih i svih ostalih dobnih skupina. 
Udruga 3L i Hrvatski nanbudo savez pozivaju djecu, mlade, roditelje i ostale članove obitelji da im se pridruže od 11 sati do oko 14:30 sati u Kušlanovoj 59a u dvorani Centra za odgoj i obrazovanje Vinko Bek. Kroz ukupno osam seminara koje će održati do kraja godine uvježbavat će se zdravstveno usmjerene nanbudo tehnike, od početnih do naprednijih i preporuka polaznicima je dolazak na sve radionice…” 

 

 

 

 

 

 

 

RUJAN 2015: AKTUALNI OGLASI ZA VOLONTERE

RUJAN 2015: AKTUALNI OGLASI ZA VOLONTERE

RUJAN 2015: AKTUALNI OGLASI ZA VOLONTERE Pozivamo sve zainteresirane, voljne i sposobne drage ljude da se uključe i pomognu ispunjenju naših ciljeva. Trenutno su aktualni pozivi za:  LOL / nanbudo kao zdrav način života – program zdravstveno...

Dojmovi s radionica…

Dojmovi s radionica…

Dojmovi s radionica... ...Dobili smo odgovore kako primijeniti dobivena znanja u svakodnevnom životu, kako se nositi sa svakodnevnim tempom i stresom, kako složiti svaki novi dan u savršenu kompoziciju s dobro odabranom podjelom vlastite energije...

Slavka Batušića 11, 10090 Zagreb

+385 91 5842969