Najava: Šesta radionica zdravstveno usmjerene tjelovježbe u okviru programa Live Out Loud / Nanbudo kao zdrav način života 14. studenog

U subotu 7. studenog družili smo se na petoj radionici zdravstveno usmjerene tjelovježbe u okviru programa Live Out Loud / Nanbudo kao zdrav način života. U nizu od deset vježbi tradicionalne respiratorne japanske gimnastike uvježbali smo i petu i šestu, čaplja i zmija. Polaznici sve mogu ponavljati i usavršavati samostalno uz pokazne video snimke. Link šaljemo na adrese elektroničke pošte polaznika (vježbe koje su prošli na radionicama).

U utorak 3. studenog u emisiji Dobro jutro Hrvatska emitiran je prilog i poziv obiteljima. Informacija o radionicama je objavljena i u prilogu VL Dijabetes koji je izašao 31.10.2015. povodom obilježavanja Dana dijabetesa u studenom.

 

Sljedeća radionica održava se u subotu 14.11. od 11 sati na Dan dijabetesa*. Vaše prijave/odjave primamo do petka 13.11. na kontakt@slatkikosecer.com.

Veselimo se što ćemo Dan dijabetesa* obilježiti aktivno, modernom preventivnom tjelovježbom namjenjenom svim članovima obitelji, od malih do velikih. Kao i na svakoj radionici imat ćete prilike okusiti termički neprerađene delicije iz kućne radinosti i možda se inspirirati na pozitivne promjene u svakodnevnoj prehrani. 

Lokacija: Centar za odgoj i obrazovanje Vinko Bek, Kušlanova 59a, sportski objekt, dvorana desno na kraju hodnika

Projekt je podržao HEP te su radionice za polaznike potpuno besplatne.

Termini do kraja godine: 21.11. i 5.12.

 

*Povodom obilježavanja Dana dijabetesa, a an temu dječjeg dijabetesa (tip 1, autoimuna bolest) 14.11. oko 11 sati na HRT3 imate priliku pogledati obiteljski namjenski film Dječja posla koji smo snimili u suradnji s Fade In-om, autor Dražen Žerjav.

SLATKI SERVIS – POČETAK 2020TE

SLATKI SERVIS – POČETAK 2020TE

SLATKI SERVIS – POČETAK 2020TEI ove godine nastavljamo s podrškom malim i nešto većim “slatkišima” u okviru programa Slatki servis. U novoj organizacijskoj shemi volonteri upisuju svoje slobodne sate, a roditelji bilo kojeg od slobodnih aktivnih...

Slavka Batušića 11, 10090 Zagreb

+385 91 5842969