Najava gumi gumi igraonice u ožujku

Drugu igraonicu/radionicu Igramo se gumi gumi održali smo 11. veljače. Dvoje voditelja bili su spriječeni no nadamo se da ćemo u sljedećim terminima biti u punom sastavu. Ponovno smo se izigrali i zabavili i uvidjeli smo da neki pokreti koji nama velikima izgledaju jednostavni djeci su motorički zahtjevni.

U nedostatku novih igara pokušali smo i izmisliti novu igru. To može biti zadatak za sljedeći puta. 😉

Ponovno se igramo 3. i 17. ožujka (o eventualnim promjenama termina bit ćete obaviješteni) u isto vrijeme na istom mjestu: 18h, učionica 40, OŠ Tituša Brezovačkog, Špansko 1. Kotizacija po djetetu iznosi 5 kn. Prijave primamo na kontakt@slatkikosecer.com.

I molba za sve starije generacije (danas generacija roditelja) koji se koliko toliko sjećaju gumi gumi igara koje smo nekada igrali i voljeli da snime figure (sa ili bez gumi gumija :)) ili nađu negdje na netu i pošalju nam. Zagrebačka? Bečka? Prstići?… Naši voditelji prisjetili su se Engleske školice, trokuta i igre Olimpijade.

Unaprijed se zahvaljujemo.

SLATKI SERVIS – POČETAK 2020TE

SLATKI SERVIS – POČETAK 2020TE

SLATKI SERVIS – POČETAK 2020TEI ove godine nastavljamo s podrškom malim i nešto većim “slatkišima” u okviru programa Slatki servis. U novoj organizacijskoj shemi volonteri upisuju svoje slobodne sate, a roditelji bilo kojeg od slobodnih aktivnih...

Slavka Batušića 11, 10090 Zagreb

+385 91 5842969