Družili smo se u Španskom 12. studenog

U četvrtak 12. studenog održana je prva radionica u nizu Druženja s Teom. Na naš prijedlog održavanja Radionice rehabilitacije pokretom okupila se  grupa djece u dobi od 5 do 9 godina. Glavni rekviziti? Baloni!

Dvoje mališana od 2.5 godine u pratnji roditelja čeka još jednu do tri obitelji malih prijatelja kako bi oformili i drugu grupu. I dalje na mail primamo vaše prijave, a u nedostatku vaših, mi ćemo predlagati radionice i predavanja. Podsjećamo da popis radionica i predavanja možete naći pa izabrati i predložiti ovdje.

Evo malog izbora fotografija, a za sljedeću radionicu ili predavanje pratite najave na našim stranicama (klikni: Prati i lajkaj face stranicu Slatki kao šećer), a  kada se oformi grupa i odaberemo novi termin polaznici će biti obaviješteni elektronskom poštom.

Mame su tražile recept za “rolice od banane i čokolade” 🙂

SLATKI SERVIS – POČETAK 2020TE

SLATKI SERVIS – POČETAK 2020TE

SLATKI SERVIS – POČETAK 2020TEI ove godine nastavljamo s podrškom malim i nešto većim “slatkišima” u okviru programa Slatki servis. U novoj organizacijskoj shemi volonteri upisuju svoje slobodne sate, a roditelji bilo kojeg od slobodnih aktivnih...

Slavka Batušića 11, 10090 Zagreb

+385 91 5842969